Buna

Buna, ma numesc Radu Gînsari si bine ati venit la mine pe blog.Un blog sincer, pentru toti cei care iubesc fotbalul, rege al sporturilor..un blog mai mult informativ si autobiografic,despre mine si lucrurile cele mai importante care ma inconjoara!

28 sept. 2011

Academia-Dacia (disputa dintre elevi si fostul Profesor)



Meciul care foarte multi jucatori de la Academie il asteapta, printre acestia fiind si eu, pentru ca este mai mult decat un meci pentru mine. La carma Daciei se afla oameni care m-au ajutat intr-o oarecare masura ca fotbalist, la nivel de lansare si formare in fotbalul mare(Igor Dobrovolski). Si de fiecare data acest meci este ca un test in care profesorul isi va evalua elevii insa din postura de adversar, si vreau sa am o nota cat mai mare! Asta nici pe departe nu inseamna ca Academia va da puncte omului care i-a adunat si i-a crescut. Acum fiecare se afla pe corabii diferite si cu obligatii diferite, cu siguranta va fi o batalie deoarece fiecare are cate ceva de demonstrat! Eu am  prieteni in Dacia si asta ma face sa ma motivez si concentrez si mai tare asupra meciului. Good luck Academia!  

5 comentarii:

  1. Succes mare,cu siguranta va fi un meci interesant!

    RăspundețiȘtergere
  2. Radu , acum trebuie sa inscrii

    RăspundețiȘtergere
  3. succes,,,,forza academia....radule la sondaj nu ai scris corect intrebarea...meciul Acdemia-Sheriff....dacia-sheriff mai exact

    RăspundețiȘtergere
  4. Blog super, totul este facut frumos si bine gindit, referitor la meci trebuie sa-l cistigati sau macar sa remizati

    RăspundețiȘtergere